tiistai 26. tammikuuta 2016

Chutney-tiivari Tampereella 19.3!

Opetan kevätkaudella alkeistiivarin chutneysta Tampereella ensimmäistä kertaa. Tapahtuman järjestää Raqs Jamila ja se pidetään Hervannan vapaa-aikakeskuksella.
Tässä tiedot kurssista:


CHUTNEY

La 19.3. klo 13-16 Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 134.
Chutney on intialaiskaribialainen musiikki-ja tanssilaji, joka on syntynyt Trinidadin saarella.
Laji on hyvin tunnettu ja suosittu koko Karibialla ja on ollut alkujaan fuusio afrokaribialaisen socan ja intialaisten musiikki-ja tanssiperinteitten kanssa. 
Chutneylle tyypillistä ovat mm. lantionpyöritykset sekä intialaisista tansseista tulevat kauniit käsiliikkeet ja askeleet. 
Iloisen, rytmikkään ja hauskan luonteensa vuoksi chutney onkin niin musiikkina kuin tanssina erityisen suosittu häissä, syntymäpäivillä yms. juhlissa. 
Tiiviskurssilla tutustutaan lajin perusteisiin, kulttuuriin ja opetellaan esitettävä koreografia.
Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, mutta esim. intialaisten ja itämaisten tanssien taustasta on hyötyä. Mukaan mukavat vaatteet, juomapullo ja esimerkiksi kilisevä huivi lanteille. 
Opettajana: Kirsikka Mäkinen
Hinta jäsenille 25€, muille 35€.
Ilmoittautumiset viimeistään 13.3. mennessä raqsjamilary@gmail.com tai nettisivujen kautta www.raqsjamila.fi tai tekstarina 050-5986807.

~ ~ ~

Sopii siis erityisen hyvin esittäville tanssijoille, jotka haluavat esitysohjelmistoonsa jotain uutta ja erikoista. Chutneyahan ei vielä aiemmin ole Suomessa opetettukaan ja tällä tiivarilla opetellaan yksi esityskoreografia :)
Mukaan toki myös harrastelijatkin, taso pidetään helppona. Tervetuloa!